Varmepumpe

VOKKS Installasjon er markedsledende i distriktet på levering av varmepumpe. Vi leverer høykvalitets varmepumper fra Toshiba, samt tilbyr nedbetalingsavtale og serviceavtale.

Elektro > Varmepumpe

En varmepumpe er en energieffektiv løsning som gir både oppvarming og avkjøling til ditt hjem. 

Ved oppvarming fungerer varmepumpen ved å hente ut varmeenergi fra uteluften. Denne energien blir deretter forsterket og distribuert til oppvarmingssystemet i boligen din. Dette gjør varmepumpen svært effektiv, da den produserer mer varmeenergi enn den bruker elektrisitet.

En varmepumpe kan også reverseres for å gi avkjøling i varme sommermåneder. Den trekker varmeenergi ut av inneklimaet og frakter den utendørs, og etterlater dermed et svalt og behagelig innemiljø.

Fordelene med å installere en varmepumpe i ditt hjem er mange. For det første kan du redusere energikostnadene dine på oppvarming med opptil 40%, da varmepumper bruker mindre elektrisitet enn tradisjonelle oppvarmingssystemer. Dette bidrar også til å redusere ditt karbonavtrykk og gjøre ditt hjem mer miljøvennlig.

Varmepumper gir også jevn og komfortabel oppvarming eller avkjøling i hele hjemmet ditt. De er også stille i drift og gir bedre luftkvalitet, da de filtrerer ut allergener og støvpartikler fra luften.

Vårt team av erfarne elektrikere har ekspertise innen installasjon og vedlikehold av varmepumper. Vi kan hjelpe deg med å velge riktig varmepumpeløsning for ditt hjem og sørge for en profesjonell og pålitelig installasjon.

Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan en varmepumpe kan bidra til å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt og komfortabelt å bo i. Vi kommer gjerne på en gratis uforpliktende befaring og ser frem til å hjelpe deg med dine varmepumpebehov.

 

Aktuelle modeller:

 Daisekai 10 S 35

Pris: 30.490,-*

Gulvmodell

Pris: 31.990,-*

Polar 25 (hvit)

Pris: 25.990,-*

Polar 25 (sort)

Pris: 27.990,-*

Signatur 35

Pris: 31.990,-*

Trekk til Signatur

 

*Prisene over gjelder kjøp av varmepumpe inkl. standard montasje. Vi anbefaler at det i tillegg legges opp en egen strømkurs til varmepumpen, slik at du er helt trygg på at du har nok kapasitet til at pumpa kan fungere helt uforstyrret gjennom hele sesongen.

Ønsker du nedbetaling over 5 år? Vi fakturer deg månedlig i 60 terminer, og du får med en gratis service etter 3 år med på kjøpet!

Modell

Pris (60 terminer) 

Daisekai 10 S 35                                  656,- pr mnd
Gulvmodell (Daikin)  684,- pr mnd

Polar (hvit)

 557,- pr mnd
Polar (sort)  601,- pr mnd
Signatur 35  684,- pr mnd

 

Tilleggsutstyr 

Varmepumpehus impregnert

2.500,- (ink. mva, eks montering) 

Varmepumpehus pulverlakkert

3.000,- (ink. mva, eks montering) 

Dryppanne

 

 

 2.800,- (ink. mva, eks montering)

Service varmepumpe

 

 

 

Ta kontakt med oss
Andre Andersson Granvang
Arbeidsleder elektro
Morten Rasmussen
Elektriker
Oscar Bjørgo
Elektriker
VOKKS Installasjon er godkjent forhandler av varmepumper hos NOVAP

en del av