Referanseprosjekter Elektro

Elektro > Referanseprosjekter

Med vår høye faglige kompetanse både på prosjektingeniør og montørsiden, har vi gjennomført en mengde større prosjekter i vårt nedslagsfelt. Se et utvalg av disse prosjektene under, og ta kontakt hvis du ønsker dialog omkring tilbud på ditt prosjekt.

Hovlitunet

Hovlitunet ble bygget mellom 2019 og 2021. Consto AS var totalentreprenør mens elektroentreprisen var et samarbeid mellom Bakke El-installasjon og VOKKS Installasjon. Hovlitunet er Søndre Land kommunes nye omsorgssenter, og hadde en prislapp på vel 500 millioner kroner.

Solcelleanlegg Etnedal

Våren 2023 gjennomførte vi i løpet av 3 uker totalt 5 solcelleanlegg på gårdsbruk i Etnedal. Les gjerne artikkel i Oppland arbeiderblad om disse prosjektene.

 

Link til artikkel: Alle i bygda bestiller solcelleanlegg

Vekstlys gartneri:

Høsten 2022 monterte vi komplett vekstlysanlegg hos J.Karlsen Gartneri i Fall. Lysene genererer hurtigere vekst, samtidig som de er strømbesparende. Ta kontakt for spørsmål omkring prosjektet.

Solcelleanlegg på flattak:

Våren 2023 leverte vi solcelleanlegg hos Protomek på Raufoss. Prosjektet innebar montering på tak og vegg. Totalt 800 paneler er montert, og anlegget har en kapasitet på 320 KwP. Anlegget driftes av 6 stk vekselrettere.

Ta kontakt med oss
Jan Brede Bjørke
Salg og markedssjef
Jan Simensen
Prosjektleder elektro
en del av