Om oss

VOKKS Installasjon AS er en av de største elektroinstallatørene i Innlandet. Selskapet er et heleid datterselskap av VOKKS AS, som også består av VOKKS Kraft AS og Etna Nett AS.

VOKKS Installasjon AS ble stiftet i 1951, og består i dag av ca 50 ansatte fordelt på avdelingene "Elektro" og "Infra". VOKKS Installasjon AS har hovedkontor på Dokka, og har lagerlokasjoner i Hov og Etnedal.

Om oss

Vårt fokus ligger på å levere skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov og budsjett. Vi jobber med både boliger og bedrifter, offentlig infrastruktur og tilbyr et bredt spekter av tjenester.

Vi setter sikkerheten først og sørger for at alle våre prosjekter utføres i samsvar med gjeldende forskrifter og beste praksis. Vi er også oppdatert på de nyeste teknologiene og bransjetrender for å kunne tilby deg de mest effektive og innovative løsningene.

Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi streber alltid etter å levere førsteklasses service. Vi er stolte av vårt rykte for å være pålitelige, profesjonelle og punktlige. Med vår ekspertise og engasjement er vi klare til å hjelpe deg med alle dine elektriske behov. Kontakt oss i dag for en pålitelig og effektiv elektrikertjeneste!

Ta kontakt med oss
Erik Gran
Installatør og faglig ansvarlig
Jan Brede Bjørke
Salg og markedssjef
Martin Sandberg
Avdelingsleder Infra
Stian Gladbakke
Avdelingsleder Elektro

 

Godkjenninger:

en del av