Elektro

 Ekspert i installasjon, reparasjon og vedlikehold av elektriske systemer for å sikre trygg og pålitelig strømforsyning.

Boliginstallasjon

Vi tilbyr profesjonell og pålitelig bolig- og hytteinstallasjonstjenester som dekker alt fra elektrisk ledningsnett, belysning, stikkontakter til sikringsskap og mer. 

Les mer

Varmepumpe

Oppgrader ditt oppvarmingssystem med en energieffektiv varmepumpe. Vi tilbyr installasjon og service av varmepumper fra Toshiba.

Les mer

Elbil-lader

Gjør overgangen til elektrisk kjøring enklere med våre løsninger for hjemmeladere eller betalingsløsninger på arbeidsplassen din.

Les mer

Landbruk

Vi har dyktige medarbeidere som sikrer at ditt elektriske anlegg i landbruket tilfredsstiller alle krav. Herunder; el-kontroll, brannvarsling og termografering.

Les mer

El-kontroll

Sørg for at ditt elektriske anlegg er trygt og i samsvar med forskrifter med vår el-kontrolltjeneste. Våre erfarne elektrikere utfører grundige inspeksjoner.

Les mer

Industri

Vi har serviceavtaler med mange lokale industribedrifter. Vi bistår deg med løpende service eller bistår deg i ditt prosjekt.

Les mer

Solcelle

Vi tilbyr skreddersydde solcelleløsninger som utvinner ren og fornybar energi fra solen og hjelper deg med å redusere strømkostnadene.

Les mer

Gatelys

Vi har lang erfaring med montering av gatelysanlegg både til offentlig sektor og private anlegg. Vi kan prosjektere koplette anlegg eller utføre vedlikehold.

Les mer

Referanseprosjekter

Med vår lange erfaring, brede kompetanse og mange dyktige montører er det lite vi ikke kan bistå deg med innen elektro. Ta en kikk på noen av våre prosjekter her.

Les mer

Elfag

Vokks Installasjon er en del av Elfag kjeden

elfag.no
en del av