Solcelle

Vokks Installasjon AS har etablert merkevaren Solenergi+, og leverer under dette navnet solcelleanlegg til næring, landbruk og privathusholdninger. Vi har lang erfaring, og har spesialisert oss på å levere skreddersydde solcelleløsninger som passer kundenes spesifikke behov.

Vi jobber tett med kundene for å designe og installere solcelleanlegg som gir optimal effektivitet og besparelse på strømregningene. Med fokus på bærekraft og miljøhensyn tilbyr vi et bredt utvalg av høykvalitets solcellepaneler fra anerkjente produsenter. Vi har erfaring fra et bredt spekter av prosjekter, og følger opp alle prosjekter med prosjektleder/anleggsleder. Vi har mange gode løsninger til landbruket, som kan være en utfordring med tanke på at de ofte har spesielle behov når det kommer til størrelse og montering av solcellepaneler.

Ta kontakt for en gratis befaring, vi kan levere på kort varsel ved bestilling!

Info om Solcelle:
Solceller er en banebrytende teknologi som gjør det mulig å generere elektrisitet direkte fra sollys. Solceller har revolusjonert måten vi tenker på energiproduksjon og har blitt stadig mer populære i takt med økende bevissthet om bærekraft og klimaendringer.
En solcelle består av flere lag med silisium eller andre halvledere, som er satt sammen for å danne en enhet som kan fange opp sollyset og omdanne det til elektrisitet. Solcellene produserer likestrøm, denne likestrømmen blir deretter konvertert til vekselspenning som så kan brukes direkte eller lagres i batterier for senere bruk.
En av de største fordelene med solceller er at de produserer ren energi som ikke slipper ut noen skadelige utslipp eller forurensning. Dette gjør dem til en ideell kilde til energi for både hjem og virksomheter som ønsker å redusere sitt karbonavtrykk.
I tillegg til å være miljøvennlige, er solceller også økonomisk fordelaktige. Selv om det er en investering å installere solcellepaneler, vil de på sikt hjelpe deg med å redusere energikostnadene og øke verdien på eiendommen din.
Solcelleteknologien utvikles stadig videre, og nye innovasjoner kan gjøre det enda mer kostnadseffektivt og praktisk å bruke solenergi. Med stadig økende fokus på bærekraft og miljøvern, vil solceller spille en stadig viktigere rolle i fremtidens energiproduksjon.

Så hva venter du på? Invester i solcellepaneler i dag og start på veien mot en renere og mer bærekraftig fremtid!

 

 

VOKKS Installasjon har etablert "Solenergi+" som egen merkevare for levering av solcelleanlegg. Vi lagerfører store mengder solcellemateriell og har mange dyktige ansatte som har opparbeidet seg god kompetanse på montering. 

Dette gjør at vi kan raskt prosjektere og etablere et solcelleanlegg for deg. Sesongen for montering er normalt fra april til november.

Næring/Idustri

Vi tilbyr skreddersydde løsninger der vi ivaretar deres ønsker, og kan tilby anlegg som er tilpasset forbruk for å få best mulig effekt og økonomi i tiltaket. Vi bistår i søknadsprosesser inn mot det offentlige, og har knyttet til oss rådgivere med spesialkompetanse innen energieffektivisering.

Ta kontakt med oss
Jan Brede Bjørke
Salg og markedssjef
Steven Brumoen
Prosjektleder elektro
Torbjørn Nordlund
Prosjektleder elektro
en del av